Pametna LED sijalka Tnb 12W | 800 lumnov | Wifi | 2700K + RGB

20,48 €
DDV
SKU: TNB3303170088975
Stanje: New-retail
EAN: 3303170088975
Stanje zaloge: 2 kos
Stanje dobave: Zaloga

kos

Specifikacija
Moč: 8W, 800 lumov
Teža: 64g
Navoj: E27
Garancija: 12 mesecev

Spremenite vaš dom v dom prihodnosti!

Pametna sijalka T'nB se enostavno poveže v domače brezžično omrežje. S pomočjo aplikacije na vašem Android ali Apple mobilnem telefonu, lahko sijalko upravljate tudi kadar vas ni doma. Na mobilnem telefonu lahko nastavite časovnik (timer), ročno prižigate in ugašate sijalko in/ali izberete željeno barvno temperaturo ter barvni odtenek svetlobe.

Aplikacija T'nB Smart je na voljo za Android in iOS operacijski sistem, sijalko pa lahko upravljate tudi glasovno v kombinaciji z Google Home pametnim asistentom ali Amazon Alexo.

Zakaj izbrati TNB izdelek?

Francosko podjetje TNB že skoraj 30 let oblikuje in trži dodatke za računalnike, mobilne telefone, tablice ... V njihovem širokem programu najdete vse od ovitkov za mobilne telefone, polnilne adapterje, nosilce za mobilne telefone, bluetooth zvočnike, gaming izdelke ... TNB je evropska blagovna znamka, ki razume naše potrebe in zagotavlja odlično razmerje med ceno, kvaliteto ter uporabnostjo izdelka.Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletne strani, se strinjate z njihovo uporabo.