Električni skiro Robbo NEXT 9 PRO črn

736,89 €
DDV
SKU: 3830066160823
Stanje: New-retail
EAN: 3830066160823
Stanje zaloge: 1 kos
Stanje dobave: Zaloga

kos

Moč motorja: 600W 48V brezkrtačni (maks 1000W), motor zadaj
Teža: 22 kg
Baterija: li ion 15.6Ah 48V
Premer pnevmatik: 21,6 cm (8.5 inch)
Maks nosilnost: 120 kg
Doseg na polnjenje: do maks. 40 km
Maks hitrost: omejena na 23 km na uro (maks zmogljivost 45 km na uro)
Nivo vodoodpornosti: IP54
Vzmetenje: spredaj in zadaj
Zavore: spredaj in zadaj boben, elektronska zavora
Gume: spredaj in zadaj napihljiva guma z zračnico
Ostalo: luč spredaj in zadaj, ambientalne luči ob straneh, LCD zaslon
Garancija: 1 leto

ELEKTRIČNI DIRKALNIK ZA NAJZAHTEVNEJŠE!

Vsak skiro ima tudi serijsko številko in lahko zanj uredite zavarovanje.

Vsestranski električni skiro z odlično kombinacijo moči, dimenzij, teže in dosega! Naš najbolje prodajan skiro vas bo zagotovo navdušil! Skiro NEXT 9 PRO je izjemno zmogljiv in je za razred boljši tudi od cenovno precej dražjih skirojev!

Občutek vožnje z električnim skirojem Robbo NEXT PRO je edinstven. Vožnja je izjemno mehka in udobna. Izjemni pospeški in dobra amortizacija vas ne bodo pustili hladne. 600W motor (maks 1000W) je dvakrat več, kot ponujajo drugi standardni električni skiroji. Prav tako je navor motorjev pri seriji NEXT večji kot pri večini skirojev na trgu. Z večjo močjo, bodo boljši tudi pospeški, vožnja bo bolj dinamična, prav tako pa bo kot vzpona precej večji od skirojev z nižjo močjo. Tako boste brez težav prevozili tudi večje vzpone, ki jih boste morali premagovati na poti.

E skiroji Robbo NEXT so prava kombinacija moči, dosega, teže, udobja. Pri tehnologiji nismo iskali kompromisov. Posegli smo po najboljših komponentah priznanih proizvajalcev. Zato so izkoristki in življenjske dobe NEXT skirojev visoke in daljše od standardnih nizkocenovnikov. Ogrodje in zložljivi del, ki sta pogosto kritična komponenta nizkocenovnikov, sta izjemno odporna in testirana za največje obremenitve.

Popolnoma zložljiv!

Poleg tega pa je NEXT 9 PRO izjemno fleksibilen, saj ima nastavljivo višino krmila (primeren tudi za višje uporabnike), zložljiv krmilni drog in, za razliko od standardnih skirojev, tudi zložljive ročaje (ožje dimenzije zložene naprave). Ročaji so izjemno kvalitetni in ergonomsko oblikovani, tako bo tudi daljša ali terenska vožnja neboleča in brez žuljev. Vsi Robbo NEXT modeli imajo tudi širše krmilo od konkurence, kar zagotavlja izjemno kontrolo in stabilnost med vožnjo.

Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletne strani, se strinjate z njihovo uporabo.