Električni skiro Robbo NEXT 8 PRO

572,95 €
DDV
SKU: 3830066160892
Stanje: New-retail
EAN: 3830066160892
Stanje zaloge: 1 kos
Stanje dobave: Zaloga

kos

Moč motorja: 400W 36V
Teža: 16.8 kg
Baterija: li ion 10.4Ah 36V
Premer pnevmatik: 20,3 cm (8 inch)
Maks nosilnost: 120 kg
Doseg na polnjenje: do maks. 30 km
Maks hitrost: omejena na 23 km na uro (maks zmogljivost 35 km na uro)
Nivo vodoodpornosti: IP54
Zavore: spredaj in zadaj boben, elektronska zavora
Gume: zadaj polna guma, spredaj napihljiva guma z zračnico
Ostalo: luč spredaj in zadaj, ambientalne luči ob straneh
Garancija: 1 leto

SUVEREN IN PRAKTIČEN SOPOTNIK!

Vsak skiro ima tudi serijsko številko in lahko zanj uredite zavarovanje.

Tu je najbolj napreden in kakovosten električni skiro v razredu – Robbo NEXT PRO! Najmanjši v družini NEXT, ki je zaradi majhne teže in manjše moči priljubljena izbira mlajših uporabnikov pa vendar dovolj zmogljiv in močan tudi za odrasle, resne uporabnike. Je idealna izbira za tiste, ki potrebujejo lahek in zmogljiv e skiro.

Občutek vožnje z električnim skirojem Robbo NEXT PRO je edinstven. Vožnja je izjemno mehka in udobna. Izjemni pospeški in dobra amortizacija vas ne bodo pustili hladne. 400W motor je dovolj za večino potreb povprečnega uporabnika in več kot ponujajo standardni skiroji. Prav tako je navor motorjev pri seriji NEXT večji kot pri večini skirojev na trgu. Z večjo močjo, bodo boljši tudi pospeški, vožnja bo bolj dinamična, prav tako pa bo kot vzpona večji od skirojev z manjšo močjo. Tako boste brez težav prevozili tudi srednje velike vzpone, ki jih boste morali premagovati na poti. Za večje vzpone pa svetujemo model Next 9 PRO ali Next 10 PRO+. Nove serije iz aktualne zaloge, pa imajo serijsko vgrajene sprednje in zadnje bobnaste zavore, ki ne zahtevajo vzdrževanja.

E skiroji Robbo NEXT so prava kombinacija moči, dosega, teže, udobja. Pri tehnologiji nismo iskali kompromisov. Posegli smo po najboljših komponentah priznanih proizvajalcev. Zato so izkoristki in življenjske dobe NEXT skirojev visoke in daljše od standardnih nizkocenovnikov. Ogrodje in zložljivi del, ki sta pogosto kritična komponenta nizkocenovnikov, sta izjemno odporna in testirana za največje obremenitve.

Popolnoma zložljiv!

Poleg tega pa je NEXT 8 PRO izjemno fleksibilen, saj ima nastavljivo višino krmila (primeren tudi za višje uporabnike), zložljiv krmilni drog in, za razliko od standardnih skirojev, tudi zložljive ročaje (ožje dimenzije zložene naprave). Ročaji so izjemno kvalitetni in ergonomsko oblikovani, tako bo tudi daljša ali terenska vožnja neboleča in brez žuljev. Vsi Robbo NEXT modeli imajo tudi širše krmilo od konkurence, kar zagotavlja izjemno kontrolo in stabilnost med vožnjo.

Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletne strani, se strinjate z njihovo uporabo.